Witamy na Forum Klanu Sinners
Dzia³ w którym ka¿dy móg³by napisaæ czego i ile potrzebuje, umo¿liwi³o by to lepsz± organizacjê pracy spoilerów klanowych.
moze np cos w rodzaju cennika... co [ matsy, bronie, armor/set ] i za ile, i czy lepiej zrobic czy kupic ;]... nie mowie ze to musi byc, no ale chyba nie zaszkodzi xD xD
rysiak napisał:
Mo¿e kurde co by by³a demokracja piszcie na forum co trza wrzucaæ do ch, i mo¿e ktos niech notuje kto wrzuca i ile
Jak ja mam jeszcze przy tym notowaæ co i ile wrzucam a potem siê tym "chwaliæ" na forum to ju¿ wole tego nie robiæ. Co wrzucaæ? Na pewno wszystkie matasy i keye B A S grade.
Linker masz racje ale obserwuje DIN (córka m tam postac) jakos to zorganizowali. Razem chodza na expa, razem na RB
Itemy z RB s± zbierane do klanu i z tego sk³adane s± zbroje i inne takie tam. Klanowicze dostaj± lepsze gatki jak przechodz± 60 lv.
Oczywi¶cie trafiaj± sie oszusty, które pobior± sort mundurowy i ¿egnaj klanie., ale takich taboretów siê nie uniknie.
Trochê ich organizacja mnie za³ama³a jak widzia³em ich sjege ale to by³o chyba ich drugie sjege wiêc trudno mieæ pretensje.
rysiak napisał:
Linker masz racje ale obserwuje DIN (córka m tam postac) jakos to zorganizowali. Razem chodza na expa, razem na RB
Itemy z RB s± zbierane do klanu i z tego sk³adane s± zbroje i inne takie tam. Klanowicze dostaj± lepsze gatki jak przechodz± 60 lv.
Chodzi³o mi o liczenie kto ile wrzuci³ matasów do cwh.