Witamy na Forum Klanu Sinners
Dział w którym każdy mógłby napisać czego i ile potrzebuje, umożliwiło by to lepszą organizację pracy spoilerów klanowych.
moze np cos w rodzaju cennika... co [ matsy, bronie, armor/set ] i za ile, i czy lepiej zrobic czy kupic ;]... nie mowie ze to musi byc, no ale chyba nie zaszkodzi xD xD
rysiak napisał:
Może kurde co by była demokracja piszcie na forum co trza wrzucać do ch, i może ktos niech notuje kto wrzuca i ile
Jak ja mam jeszcze przy tym notować co i ile wrzucam a potem się tym "chwalić" na forum to już wole tego nie robić. Co wrzucać? Na pewno wszystkie matasy i keye B A S grade.
Linker masz racje ale obserwuje DIN (córka m tam postac) jakos to zorganizowali. Razem chodza na expa, razem na RB
Itemy z RB są zbierane do klanu i z tego składane są zbroje i inne takie tam. Klanowicze dostają lepsze gatki jak przechodzą 60 lv.
Oczywiście trafiają sie oszusty, które pobiorą sort mundurowy i żegnaj klanie., ale takich taboretów się nie uniknie.
Trochę ich organizacja mnie załamała jak widziałem ich sjege ale to było chyba ich drugie sjege więc trudno mieć pretensje.
rysiak napisał:
Linker masz racje ale obserwuje DIN (córka m tam postac) jakos to zorganizowali. Razem chodza na expa, razem na RB
Itemy z RB są zbierane do klanu i z tego składane są zbroje i inne takie tam. Klanowicze dostają lepsze gatki jak przechodzą 60 lv.
Chodziło mi o liczenie kto ile wrzucił matasów do cwh.